Förrätter

1

Skagenröra

165:-

(Surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, citron & dill.)

2

Caprese

145:-

(Buffelmozzarella, Körsbärstomater, Basilika Balsamico, svartpeppar.)

3

Charkbricka

276:-

(Kockens val av ostar och Charkuterier, med marmelad, kex, oliver.)

1. Skagenröra, 165:-

(Surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, citron & dill.)

2. Caprese, 145:-

(Buffelmozzarella, Körsbärstomater, Basilika Balsamico, svartpeppar.)

3. Charkbricka, 276:-

(Kockens val av ostar och Charkuterier, med marmelad, kex, oliver.)

Varmrätter

1

Pepparstek 180 gr

385:-

Serveras med rotfrukter, pommes eller klyftpotatis och pepparsås.

2

Fjällröding

380:-

Serveras med romsås, potatispuré och dill.

3

Ugnsrostad Fylld kycklingfilé

265:-

Fylld med soltorkade tomater och fetaost, serveras med rotfrukter och dragonlimesås.

1. Pepparstek, 385:-

Serveras med rotfrukter, pommes eller klyftpotatis och pepparsås.

2. Fjällröding, 380:-

Serveras med romsås, potatispuré och dill.

3. Fylld kycklingfilé, 265:-

Fylld med soltorkade tomater och fetaost, serveras med rotfrukter och dragonlimesås.

Efterrätter

1

Vaniljglass

135:-

Glass med varm hjortronsylt.

1. Vaniljglass,
135:-

Glass med varm hjortronsylt
Translate »