Förrätter
1 | Skagenröra | 165:- |
(Surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, citron & dill.) | ||
2 | Caprese | 145:- |
(Buffelmozzarella, Körsbärstomater, Basilika Balsamico, svartpeppar.) | ||
3 | Charkbricka | 276:- |
(Kockens val av ostar och Charkuterier, med marmelad, kex, oliver.) |
1. Skagenröra, 165:- |
(Surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, citron & dill.) |
2. Caprese, 145:- |
(Buffelmozzarella, Körsbärstomater, Basilika Balsamico, svartpeppar.) |
3. Charkbricka, 276:- |
(Kockens val av ostar och Charkuterier, med marmelad, kex, oliver.) |
Varmrätter
1 | Pepparstek 180 gr | 385:- |
Serveras med rotfrukter, pommes eller klyftpotatis och pepparsås. | ||
2 | Fjällröding | 380:- |
Serveras med romsås, potatispuré och dill. | ||
3 | Ugnsrostad Fylld kycklingfilé | 265:- |
Fylld med soltorkade tomater och fetaost, serveras med rotfrukter och dragonlimesås. |
1. Pepparstek, 385:- |
Serveras med rotfrukter, pommes eller klyftpotatis och pepparsås. |
2. Fjällröding, 380:- |
Serveras med romsås, potatispuré och dill. |
3. Fylld kycklingfilé, 265:- |
Fylld med soltorkade tomater och fetaost, serveras med rotfrukter och dragonlimesås. |
Efterrätter
1 | Vaniljglass | 135:- |
Glass med varm hjortronsylt. | ||
1. Vaniljglass, |
Glass med varm hjortronsylt |