Förrätter
1 | Skagenröra | 145:- |
(Surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, citron & dill.) | ||
2 | Caprese | 125:- |
(Buffelmozzarella, Körsbärstomater, Basilika Balsamico, svartpeppar.) | ||
3 | Charkbricka | 265:- |
(Kockens val av ostar och Charkuterier, med marmelad, kex, oliver.) |
1. Vitlöksbröd nybakat, 45:- |
2. Dagens soppa, 98:- |
(fråga servicepersonal om dagens smak) |
3. Toast Skagen på husets vis, 110:- |
4. Vitlök- och chilimarinerade jätteräkor, 119:- |
Varmrätter
1 | Pepparstek 180 gr | 365:- |
Serveras med rotfrukter, pommes eller klyftpotatis och pepparsås. | ||
2 | Fjällröding | 320:- |
Serveras med romsås, potatispuré och dill. | ||
3 | Ugnsrostad Fylldkycklingfilé | 245:- |
Fylld med soltorkade tomater och fetaost, serveras med rotfrukter och dragonlimesås. |
1. Oxfile, lammracks eller entrecote, 298:- |
Serveras med rotfrukter och pommes eller klyftpotatis. Val av sås: pepparsås, bearnaisesås, rödvinsås eller vitlökssmör. |
2. Idet's björn burgare/Halloumiburgare (VEG), 169:- |
3. Stekt Rödingfile, 229:- |
serverad med hummersås och hemlagat potatismos |
Efterrätter
1 | Vaniljglass | 120:- |
Glass med varm hjortronsylt. | ||
2 | Kladdkaka med glass. | 95:- |
med glass och varm hjortronsylt | ||
1. Vaniljglass, |
med chokladsås och marshmallows |
2. Friterad Camembertost, 98:- |
med glass och varm hjortronsylt |
3. Hallonsorbet, |